You are currently viewing Amethyst, sky-barul din centrul Capitalei, unde merită să ajungi

Luna februarie înseamnă pentru noi, mai presus de toate, aniversarea de cuplu. ❤️ Dacă de cele mai multe ori o petrecem într-o vacanță, acum am rămas în București, nu fără a gândi, însă, ceva special: am împărțit ziua în două și am tras la sorți care parte îi revine fiecăruia, pentru a o organiza surpriză pentru celălalt.

Sorții au hotărât ca prima parte a zilei să fie responsabilitatea Dianei, iar din program a făcut parte și prânzul la un sky bar din Capitală – Amethyst. Aflat în centrul Bucureștiului, la ultimul etaj de la Union Plaza Hotel, acesta oferă o priveliște simpatică asupra împrejurimilor și o experiență simpatică, mai ales că am avut noroc și de o zi însorită, care a întregit la fix alegerea. Următorul pe listă va fi un apus aici, căci are toate șansele să fie unul special!

Meniul de la sky-barul Amethyst este unul minimalist, iar bucătăria este de tip fine dining. Alegerile noastre au fost mușchiuleț de porc în crustă de fistic cu piure de trufe (Diana!), respectiv creveți în sos de unt (Andrei e super fan al fructelor de mare). Mâncarea și-a onorat categoria de fine dining, fiind exact atât cât ai nevoie la o masă și îmbinând cu brio aromele puternice ale fiecărui fel ales. Paleta de cocktailuri numără câteva foarte apetisante la categoria de „signature” 🍸, meniul de băuturi fiind disponibil aici, însă într-o ediție mai veche, cu mai puține opțiuni decât cele pe care le-am descoperit noi la fața locului.

Nota pentru prânz a fost în jur de 300 de lei, cu tipsul inclus, prețurile fiind decente în raport cu ceea ce oferă. Serviciile au fost OK, cu oameni deschiși, orientați spre a ne ghida ce să alegem pe gustul nostru și prompți pentru tot ce am avut nevoie, iar poziționarea e una la îndemână, la aproximativ un sfert de ceas de Piața Unirii. Sunt toate șansele să revenim aici cât de curând: dacă ne-a plăcut atât de mult pe timp de azi, ei, bine, seara sunt șanse uriașe să fie chiar și mai spectaculos de atât. 🌇

Lasă un răspuns