You are currently viewing MOM, o experiență fine dining care înviorează Centrul Vechi

Întocmai cum „dictează” tradiția, în fiecare zi de 13 din lună, ne surprindem reciproc, pe rând, cu o cină organizată undeva special (așa că, dacă ai hinturi, scrie-ne unuia sau altuia, în funcție de cine îți place mai mult 😁, pentru că fiecare avem listele noastre „secrete” de research).

Without further ado, după luni de zile în care ne-a fost recomandat de mai mulți prieteni de-ai noștri, am trecut pragul MOM (ales, de data asta, de Diana). Situat pe Strada Franceză, colț cu Calea Victoriei, restaurantul e o experiență în sine: te atrage cu un vibe minimalist, te întâmpină cu oameni nice și te convinge să revii prin mâncarea senzațională și atenția pe care o arată la detalii. De altfel, făcând un research despre loc, am aflat din povestea lansării MOM, din 2021, că staff-ul are libertatea de a îşi aranja turele după programul personal, ceea ce am catalogat-o drept o formă de respect și considerație, deci am dat repejor o bilă albă.

Am apreciat că oamenii cu care am interacționat au fost friendly exact în doza potrivită, iar mâncarea, ei bine, mâncarea!, a fost la superlativ: totul foarte aromat, prezentat tare nice și exact cât ai nevoie și să-ți potolești foamea, și să-ți bucuri papilele gustative – MOM e un fusion intre bucătăria italiană, franţuzească şi americană.

Diana a mers pe tartufo nero pasta, niște tagliatele minunate cu trufe și pe un pahar de vin alb Caii de la Letea, Aligote, Volumul 2, iar Andrei – un clasic în viață 😁, a ales MOM’s burger 🍔 – probabil cel mai bun burger mâncat, până acum, vreodată, cu chiflă făcută de ei și totul asezonat cu bere Hop Hooligans la draught. Ca să fie treaba-treabă, am testat și un desert, beurre dox – niște pere coapte, garnisite cu caramel, cremă de mascarpone și chipsuri de ciocolată.
Spre deosebire de felurile principale, la care nu am schimba nimic, partea dulce nu s-a nimerit musai pe gustul nostru, dar nici nu avem ce să îi reproșăm. Also, prețurile ni s-au părut absolut decente, am lăsat 253 de lei cu tot cu tips – de altfel, au și meniu disponibil online.

Una peste alta, MOM a intrat repejor pe lista de locuri recurente. 🤎 By the way, fiind prevăzut doar câteva mese, rezervarea e mai mult decât inspirată!

Lasă un răspuns